ZWEMCLUB DE WIEKE IN TWIST MET STEUN VAN DE RABOBANK

0
1170

groepsfoto-zwemclub-de-wieke-twist-2015.jpgJaarlijks zet de Rabobank een deel van haar winst in om organisaties en projecten te steunen die zich inzetten voor de lokale omgeving en die gericht zijn op activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur en maatschappij.
Zwemclub De Wieke in Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft hier een gift van 200 euro uit gekregen, om mee te doen aan de twee daagse zwemwedstrijd op 30 en 31 mei in het Duitse Twist.
Het feest van het jaarlijkse uitje was dit jaar groter gemaakt met een extra nacht in de tent. De groep vertrok vrijdag ’s middags al naar Twist. De organisatie had aan alles gedacht. Van macaroni bij aankomst op vrijdag tot een broodje knakworst voor vertrek op de zondag. Er was één grote legertent met veldbedden waar met ruim dertig personen in overnacht is.

Introductie scheiding

Waren er vorig jaar 24 zwemmers, dit jaar waren het er 29. Zij zwommen maar liefst 45 nieuwe persoonlijke records. Ook al regende het van tijd tot tijd, het was weer een zeer geslaagd weekend.
De financiële steun van de Rabobank was dan ook een welkome ondersteuning om dit voor alle kinderen te blijven doen. Het is elke keer weer leuk om te zien hoe kinderen er enthousiast naar toe gaan, leuke dagen samen hebben en vervolgens praten over de volgende trip naar Twist in 2016.

 

Zwemclub De Wieke is een gezellige club met leden uit Westerhaar-Vriezenveensewijk,
Sibculo en Vriezenveen. Vindt jij zwemmen ook leuk, heb je je A-zwemdiploma en zou jij ook wel met ons mee willen naar Twist, kom dan met ons mee zwemmen. De eerste maand is zelfs helemaal gratis. Meer weten? Bel dan met Sonja Teunis 06-48808141 of Marcel Scheffer 0546-659704

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier