Ontstaan van de site

De Sluus

Hallo allemaal, welkom op deze site van en voor Westerhaar-Vriezenveensewijk!

Graag vertel ik iets meer over het ontstaan van deze site. Als lid van de ouderraad, maakte ik veel foto’s voor CBS De Fontein. Vervolgens zorg ik er voor dat deze afbeeldingen op de site van De Fontein te bewonderen zijn.
Als er echter evenementen plaatsvinden in Westerhaar, die niets met school te maken hebben, ben ik meestal ook wel van de partij met foto- of video camera! Als deze foto’s nu eens voor vele belangstellenden beschikbaar zouden zijn (privé-gebruik)…………….?
Met deze gedachte liep ik al een tijdje rond en doordat tijdens de Sinterklaasintocht er enkele dorpsgenoten naar informeerden was deze site eigenlijk al bijna geboren!

René Winkels was meteen bereid om de site te bouwen en het resultaat is daar! Wij hopen dat u het een leuk initiatief vindt en eventueel een bijdrage wil leveren aan het succes van deze site.
Zo zoeken wij nog (oude) foto’s, films of video’s voor deze site. Misschien heeft u wel suggesties of tips ter verbetering van de site U kunt dus absoluut een bijdrage leveren aan deze site, zodat deze wellicht een aanwinst kan worden voor Westerhaar en iedereen die ons dorp een warm hart toedraagt. Dan zal deze site spoedig daadwerkelijk van en voor Westerhaar zijn!

Herman Plattje