Zoef!! naar het Bibliotheekspel in Twenterand

0
1312

Dit jaar staat de Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober) in het teken van vervoersmiddelen en het thema is Reis mee! Tijdens de Kinderboekenweek neemt de bibliotheek Twenterand kinderen mee op een reis, waarin ze zelf ervaren hoe boeken je de wereld kunnen laten zien. Niet de bestemming, maar het vervoer erheen staat centraal

Met het Kinderboekenweekspel Zoef!! kunnen alle kinderen vanaf groep 4 op woensdagmiddag 2 oktober vanaf half drie in de bibliotheek in Vriezenveen en ook in de bibliotheek in Westerhaar, een spannende ontdekkingsreis maken.

Daarna op woensdagmiddag 9 oktober vanaf half drie in de bibliotheek in Vroomshoop en in de bibliotheek in Den Ham. Het biebspel bevat een programma voor kinderen uit de groepen 4 tot en met 8. De opdrachten zijn verdeeld over 4 elementen land, zee, lucht en fantasie.

Aan de hand van boekfragmenten, vouwopdrachten, puzzels en veel en veel meer laten we kinderen de wonderlijke wereld van vervoersmiddelen ontdekken. Wie weet vinden ze zelf wel een heel nieuw voertuig uit!

Waar en wanneer?

Woensdagmiddag 2 oktober van 14.30 uur tot 16.30 uur in de bibliotheek in Vriezenveen. Hierbij gaat Manon Ossevoort, het ‘trekkermeisje’ uit Vriezenveen, ook vertellen over haar reis met de tractor over de wereld.

Woensdagmiddag 2 oktober van 14.30 uur tot 16.30 uur in de bibliotheek in Westerhaar in Kulturhus de Klaampe.

Woensdagmiddag 9 oktober van 14.30 uur tot 16.30 uur in de bibliotheek in Vroomshoop in Het Punt.

Woensdagmiddag 9 oktober van 14.30 uur tot 16.30 uur in de bibliotheek in Den Ham.
Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom!

Meer informatie is te vinden op de website www.bibliotheektwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier