VROUWENOCHTEND op dinsdag 27 februari

0
631

“Volg Mij -hoe dan als het leven tegenzit?”

Het is misschien niet zo moeilijk om God te volgen als je leven op rolletjes gaat. Maar wat nu als je geconfronteerd wordt met tegenslag, of als je leven heel anders loopt dan verwacht? Kun je dan ook nog blijven vertrouwen? En zou het misschien kunnen zijn dat God iets heel nieuws voor je heeft juist door dit proces?

Rianca Evers-den Ouden uit Vriezenveen weet daar alles van. Ze had een prachtige carrière als spreker, schrijver en leiderschapscoach die ineens tot stilstand kwam na een auto-ongeluk. Het kostte haar drie jaar om te herstellen en ze heeft ervaren dat God juist deze tijd bedoeld heeft om haar roeping op een hoger plan te brengen. Bovendien heeft ze dingen geleerd die ze zonder deze omstandigheden waarschijnlijk nooit had ontdekt.

Meer weten over dit thema en hoe jij kunt groeien juist in en door tijden van tegenslag heen? Kom dan naar de vrouwochtend op 27 februari om 9.30 uur in het Hervormd Centrum, Hoofdweg 166, Westerhaar. Vanaf 9.15 uur staat de koffie met wat lekkers klaar. Welkom op deze ochtend om elkaar te ontmoeten, samen te zingen onder leiding van een combo en te luisteren naar Rianca.

Wil je alvast meer horen van Rianca? Op 8 en 21 februari rond 12.15uur is ze te beluisteren in het programma Lunchroom op Groot Nieuws Radio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier