Drukbezochte Ladies Night in Westerhaar voor het EK teamgym / Esmée Schoemaker!

0
623

Wat was het genieten afgelopen vrijdag 15 maart tijdens de druk bezochte Ladies Night in het Kulturhus de Klaampe voor de vele bezoekers.

Het was hartverwarmend hoeveel mensen het EK teamgym steunden door een aankoop te doen bij de EK kraam van Esmée Schoemaker of door mee te doen aan de bingo of verloting. Esmée wil iedereen hierbij hartelijk bedanken voor hun EK steun en voor hun komst.

We kijken terug op een geslaagde avond waarbij het programma boordevol leuke activiteiten zat. De openingsdans werd verzorgd door Mostert Dansschool uit Den Ham gevolgd door 2 rondes bingo door Annelies en Metje die beiden in een mooie passende roze outfit op het podium verschenen. Ya Sport zorgde voor een actieve demo met jumping fitness in de zaal.

Op de catwalk straalden vele modellen van groot tot klein in de mooiste outfits van

DNNS Fashion, Kloffies en Noord7 uit Vroomshoop. Er waren bruidjes te zien in prachtige jurken van de kledingbank in Vriezenveen en de bloemen werden verzorgd hiervoor door de Flowerie uit Vriezenveen. Tante Til was op de catwalk te bewonderen deze avond en had een prachtige roze outfit aangetrokken voor deze gelegenheid. Haar artistieke kunsten waren te bewonderen bij haar kraam van de Kunstkring uit Westerhaar.

De surprise act werd deze avond uitgevoerd door 3 speciale modellen die zich enorm hiervoor opgedoft hadden. Het was hilarisch en dit werd zeer gewaardeerd door het publiek.

Tussendoor werden de bezoekers getrakteerd op mooie muziek die door Harry Niks werd live werd verzorgd en dit bracht gezelligheid met zich mee in de zaal.

In totaal werden er vier rondes bingo gespeeld met mooie prijzen en tijdens de crazy bingo ronde werden de gekste prijzen uitgedeeld onder de winnaars.

De zaal was mooi versierd met veel decoratie in Ladies Night stijl en er waren prachtige ballonnenbogen en pilaren verzorgd door Ballonnen en Sweets. Op het podium stonden mega boeketten van Loffz die dit ook bij de ingang hadden verzorgd voor deze avond. Op de tafels stonden mooie bloemen van bloemenhandel de Lelie. Er waren veel gezellige kramen aanwezig waar veel verschillende producten gekocht konden worden zoals woonaccessoires, sieraden, kleding, kaarsen, snoep, schoenen, bloemen, lekkernijen en proeverijtjes. Ook waren er mooi portretten van Carla Reekers te bewonderen in de zaal.

Er was een prachtige stand aanwezig met een borrelfiets waar lekkere drankjes werden gepresenteerd en hapjes. Er konden mooie foto’s gemaakt worden in de hippie bus voor het EK teamgym bij fotograaf Dianne.

De organisatie wil graag iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen om deze avond tot een succes te maken.

Esmée is een stap dichterbij haar EK droom gekomen om dit jaar mee te kunnen doen in Baku in Azerbeidzjan voor het Nederlands team tijdens het EK team gym.

Gun jij haar dit ook? Dan kun je haar steunen via de crowdfunding steunactie die momenteel loopt. Steunactie.nl-Esmée Schoemaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier