ZATERDAG 18 EN ZONDAG 19 SEPTEMBER VOLOP AUTO SPEKTAKEL IN WESTERHAAR

0
680

985677692_6_j1jd_400Zaterdag 18 september staat geheel in het teken van vele gepimpte en getunde voertuigen. Vanuit alle hoeken van het land komen de liefhebbers van getunde auto`s e.d. afgereisd naar het tweelingendorp Westerhaar Vriezenveensewijk. Deze dag zullen er veelal gepoetste voertuigen staan om te bewonderen. Vanaf het podium klinken er de gehele dag hardstyle beats m.m.v. een zes tal dj`s. o.a. Vecino, Roy B, Mindraidez.
Een ieder die een aparte, getunde of gepimpte auto heeft is van harte welkom deze dag om zijn of haar auto aan het publiek te showen. Tevens diverse randgebeurtenissen. Aanvang deze dag is 09.00 uur tot 18.00 uur. De muziek zal tot langer in de avond door gaan.
Op zondag 19 September wordt er voor de derde keer een Oldtimer dag gehouden. Alles wat oud , klassiek, neo-klassiek of anderszins bijzonder is en beweegt is welkom. Op de Oldtimer dag treft u auto`s, motoren, vrachtwagens, bromfietsen, landbouw machines en werktuigen, fietsen, etc. van volledig onbruikbaar tot in museumstaat ! Dit Festival is absoluut niet merk gebonden, dus echt een ieder met een klassieker is van harte welkom. Deze komen zondag vanaf 09.00 uur reeds het festival terrein opgereden. Deze dag is om 18.00 uur afgelopen. De dag wordt opgeluisterd door rock ‘roll muziek.
Veel van de voertuigen zijn niet alleen te bekijken, maar kunnen ook gekocht worden.
Ook is er catering opgesteld voor een drankje of een warme hap. De opzet is om er twee ongedwongen en leuke dagen van te maken, gewoon genieten van al het chroom, de imposante voertuigen, de geur van oud leer (sky) en motorolie, open motorkappen en de (h)eerlijke muziek. De kleintjes vermaken zich met diverse attracties. Deze dagen zijn bij uitstek geschikt om uw eigen meegebrachte onderdelen te verkopen of onderdelen te kopen die aangeboden worden. Het is toegestaan om d.m.v. “kofferbakverkoop” uw waren aan de man/vrouw te brengen en u kunt deze dagen tevens uw voertuig te koop neer zetten.
Verder is het een decor van diverse kraampjes. Voor beide dagen is de toegang voor zowel de deelnemers, als ook de bezoekers geheel gratis. De locatie voor deze dagen is het feestterrein aan de Hoofdweg in Westerhaar. Kijk voor meer info op www.americanevents.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier