Zaalvoetbal toernooi in De Klaampe

0
875

Kulturhus “de Klaampe” organiseert in de periode 14 april tot en met 24 mei een open zaalvoetbal toernooi.
Een uniek toernooi waar vriendenteams, buurtverenigingen, bedrijven en verenigingen aan mee kunnen doen. Er zal in poules van 4 of 5 teams worden gespeeld volgens de spelregels van de KNVB.

De poulewedstrijden en halve finales worden gespeeld op de maandag en donderdagavonden in de periode 14 april t/m 22 mei. De aanvang van deze wedstrijden zal zijn om 19.00 uur. Op zaterdag 24 mei zal vanaf 17.00 uur de finale gespeeld gaan worden. Dit alles vindt plaats in de sporthal van Kulturhus “de Klaampe” in Westerhaar.

Introductie scheiding

Iedereen vanaf 16 jaar kan zich inschrijven. Inschrijving is mogelijk via telefoon (0546-805151) of email (leo@deklaampe.nl). De inschrijving moet voor 17 april binnen zijn! Bij inschrijving via de email graag de naam van het team, een contactpersoon en contactgegevens vermelden.
Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per team en dit bedrag dient voor de eerste wedstrijd te worden voldaan bij de bar van Kulturhus “de Klaampe”.

Meer informatie over dit zaalvoetbal toernooi is te verkrijgen bij Kulturhus “de Klaampe” in Westerhaar, Beeklaan 1, telefoonnummer 0546-805151, emailadres leo@deklaampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier