Westerhaarse rocksters maken er een feest van!

0
634

dsc8496.jpgrhaarse zangeressen vulden het podium zaterdagavond in de Klaampe met veel muziek. De één woont al geruime tijd ergens anders in Nederland en heeft landelijk op politiek gebied naam gemaakt, terwijl de ander een stevig trekpleister heeft gecreëerd aan de Dalweg voor veel sportliefhebbers uit de wijde omgeving. Op uitnodiging van CCK2, om de laatste activiteit van het seizoen vuur te geven, kwamen Sabine Uitslag met haar band ‘Spinrock’ en Aletta Berkhof met ‘Times Like These’ naar het Kulturhus in Westerhaar om een sprankelende show te geven. Aletta startte het programma aan het begin van de avond en Sabine nam het met haar band over om tot in de kleine uurtjes het rockfeest compleet te maken. Natuurlijk traden beide zangeressen ook gezamenlijk nog even op. “Leuk jullie weer allemaal te zien!”, opende een enthousiaste zangeres van Spinrock haar concert voor veel ‘thuispubliek’, waarvan er velen gekomen waren om ‘hun’ Sabine op te zien treden. Maar ook Aletta trok veel publiek. Zij is nog een beginner in dit vak en trad voor de vierde keer op met haar band. En dat was een succes!

Introductie scheiding

Zo’n 200 belangstellenden waren naar De Klaampe gekomen voor dit rockfestijn. De voorzitter van CCK2, Geert de Haan, opende de muziekavond met een welkom aan iedereen, én de mededeling dat CCK2 vanaf september door gaat met de naam Theater Turf, een flitsende vondst van Wiebe Nillessen.
Theater Turf heeft het programma voor het volgende seizoen nagenoeg rond en start het seizoen op 24 september met een Sagenfestival in het Veenmuseum aan de Paterswal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier