Westerhaarse Gouden Turfrit 2015

0
657

elfsteden-tocht-2007-376.jpgOp zaterdag 20 juni a.s. wordt de ‘Westerhaarse Gouden Turfrit’ verreden. Deze jaarlijks terugkerende toertocht voor oude brommers wordt ook dit jaar georganiseerd door het ‘Goaj met brommers kiek’n’ team uit Westerhaar.
De tocht van dit jaar gaat door het mooie landschap van Duitsland en Noordoost Twente. In Duitsland zal een eerste ‘pitsstop’ gehouden worden om onder het genot van een bakkie even op adem te komen, bij te praten, sterke verhalen te vertellen en brommers te kiek’n. Ontvangst, start- en eindpunt is bij Aannemersbedrijf De Boer, Hoofdweg 106 te Westerhaar. Ter afsluiting is er een hapje en een drankje bij het eindpunt. Ontvangst vanaf 12.00 uur, vertrek om 13.00 uur. Het vertrek is ook voor andere belangstellenden een rokende bezienswaardigheid.

Introductie scheiding

Vanwege het behalen van de eerste prijs bij de praalwagenoptocht zal de ontvangst van iedere rijder op ludieke wijze plaatsvinden. De tocht is dankzij onze sponsoren voor leden op vertoon van de ledenkaart gratis. Niet leden betalen € 5,-. Van te voren aanmelden is dringend gewenst. Opgave is mogelijk bij Johan Kleine, tel. 0546-659175, e-mail info@kleine.gildeslager.nl en bij Herman Berkhof, tel. 0546-659110, e-mail berk1963@caiway.nl. Alle oldtimer bromfietsrijders van harte uitgenodigd!!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier