Westerhaar trilt op grondvesten voor KIKA

0
880

 

kikabanner_400_01

WESTERHAAR – Zaterdag 22 september zal Westerhaar op zijn grondvesten trillen. Meer dan vijftig bands en artiesten zullen deze dag optreden, verdeelt over zes verschillende podia. Elk podium heeft deze dag zijn eigen muziekthema, zoals nederlands talig, country, (hard)rock, sixties/rock`n roll, blues en party.

Alle artiesten doen geheel belangeloos mee aan dit spektakel. Alle entreegelden gaan naar stichting KIKA (Kinderen Kankervrij). Het festival zal worden gehouden op een groot feestterrein achter café De Driesprong aan de Sibculoseweg 5 in Westerhaar. De ware muziekliefhebber komt hier echt aan zijn trekken, want er is live muziek voor elk wat wils, meldt de organisatie.

De kleintjes vermaken zich op springkussens en er staan diverse kermisattracties. Ook is er een grote braderie bij. Aan de innerlijke mens is ook gedacht.

Artiesten die op zullen treden zijn onder meer: Het IJssel Duo, Savannah, Trespass, Dragon Fly, The Sparks, The Shadows tribute band, Daisy Dukes, De Heinoos, Ja Dat Zal en De Vagrants uit Australië, die toevallig in deze periode touren door Europa. Kijk voor meer info op www.americanevents.nl.

De kaart voorverkoop is inmiddels begonnen. Kaarten kosten 12,50 euro (aan de kassa 17,50 euro). Kaarten kunt u halen bij café De Driesprong of via www.xltickets.nl of bel 0900-6666 111.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier