Westerhaar kijkt terug op geslaagde feestweken!

4
780

logo_125jaarwesterhaar_250
Het laatste feestweekend zit erop. En wederom was het super gezellig in de Feesttent! Afgelopen vrijdag stond de tent vol met kraampjes die bezet werden door de Westerhaarse ondernemers en verenigingen.
‘s Avonds was het podium gevuld met dansdemonstraties van BeFit en twee country clubs en een Shantykoor uit Sibculo. De modeshow met de Westerhaar Next Top models die voor Dogger Fashion de kleding toonden. Bekende Westerhaarders, zoals bijvoorbeeld de twee plaatselijke huisartsen en Sabine Uitslag liepen voor Klinkhamer Mode en de kinderen droegen kleding van Shoeby Fashion. Gijs Nillissen, de speaker van deze dag, zorgde ervoor dat iedereen wist, wat en waar iets te doen was. Afsluitend zong Sabine Uitslag nog een Twents liedje, dat een voorproefje werd voor haar optreden op zaterdagavond.
Zaterdagavond verzorgde zij als gastzangeres, samen met de popband Profile uit Geesteren en de fanfare SDG “Brass Meets Pop”. Weer was het ‘een volle bak` in de tent, waar het dak eraf ging en iedereen swingend genoot van het geweldige optreden.
De organisatie kan terug kijken op twee geslaagde weken, die voor een ieder wat te bieden had.
Elke dag was de tent gevuld, het ene moment stonden de peuters voor de ouders hun circuskunstjes te tonen en het andere moment genoten ruim 250 senioren van liedjes uit de oude doos. Maar ook was er een darttoernooi, een gamedag voor de jeugd ,de Kikdag voor de basisscholen en de gezamenlijke kerkdiensten. Tijden de drie de vrijdagen en zaterdagen, was het feesten in de tent met o.a: Jannes, Aukje, de Piratentoppers, Truus Trut en de Terlenka`s, Boulevard, de countryband Mississippi. Genoemde artiesten zorgden ervoor dat er gedanst en gehost kon worden. Het vliegerweekend, de optocht met versierde wagens, de lasershow en de finale van Westerhaar`s Next Topmodel, waren ook allemaal publiekstrekkers waarvan enkele duizenden mensen zichtbaar genoten.
Dankzij het professionele optreden van RJ Security is het een feest geworden voor jong en oud waarbij veiligheid bovenaan stond. Stichting 125 jaar Westerhaar en de horeca ,willen dan ook graag alle vrijwilligers, verkeersregelaars, de EHBO, WesterhaarDigitaal, verenigingen, scholen bedanken voor alle inzet van de afgelopen weken.
Maar dit alles had geen succes geworden als de Westerhaarse bevolking geen gehoor had gegeven aan de oproep om deel te nemen aan deze feestweken . Bedankt Westerhaar,dat jullie zo massaal zijn gekomen!

4 REACTIES

 1. Hierbij willen wij het bestuur bedanken voor alles wat ze georganiseerd hebben voor 125 jaar Westerhaar.Hier hebben ze vast en zeker heel wat vrije tijd aan besteed.Er is denk ik ook wel eens iets niet helemaal goed gegaan,maar wie werkt maakt fouten.Daar moeten we niet te lang over zeuren.Nogmaals bedankt

 2. Ook ik wil het bestuur bedanken, het was prima georganiseerd, en voor elk wat wils.

  Ook bij het oversteken van de hoofdweg is aan gedacht, helemaal goed.

  Wie hier wat over te klagen heeft moet zelf maar eens iets organiseren.

  Helemaal top

 3. Ik heb grote waardering voor alle vrijwilligers en de hele organisatie. Grote klasse maar ik was zo gewend aan die tent dat ik hem nu al mis.

  Ook de medewerkers van WD.nl grote klasse van al die fotos en films, hoe hebben jullie dit allemaal bij kunnen houden.

 4. Hoe een klein dorp groot kan zijn, allemaal een dikke, pluim,de Stichting 125 jaar Westerhaar, de vrijwilligers, maar zeker ook de bevolking voor het massal meedoen. grote klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier