Wereldrecordhouder Marino Barkel geeft damsimultaan

0
1080

simultaan-barkel-kobes.jpgOf je nou een beginner bent of een ervaren dammer, jong of oud, iedereen mag meedoen met de wedstrijd simultaan dammen op zaterdag 6 juni. Vanaf 14.00 uur kun je aanschuiven in de feesttent en proberen een dampartij te winnen van Wereldrecordhouder kloksimultaandammen Marino Barkel! De eerste sportjournalist van damclub Witte van Moort en oud-burgemeester van de gemeente Twenterand “Bernard Kobes” zal tijdens de simultaan het commentaar verzorgen.
Je kunt je vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar benniehessing@gmail.com. Het is ook mogelijk 6 juni zonder aanmelding deel te nemen, maar vol = vol! Voor meer informatie kun je bellen met de voorzitter van Damclub Witte van Moort: Bennie Hessing via telefoonnummer 0546 – 658476. Deelname is gratis en voor een drankje wordt gezorgd.

Introductie scheiding

Wanneer: Zaterdag 6 juni
Hoelaat: Vanaf 14.00 uur
Waar: Feesttent
Kosten: Geen, je kunt gratis meedoen!

De wedstrijd simultaan dammen wordt georganiseerd binnen het project Westerhaar aan zet! Meer informatie over Westerhaar aan zet kun je vinden op www.twenterand.nl/westerhaaraanzet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier