VVD Twenterand haalt doelstelling niet

0
677

De kiezers hebben gesproken. Het resultaat is dat de VVD Twenterand haar ene zetel in de gemeenteraad van Twenterand mag behouden. 747 stemmen werden er op de VVD uitgebracht en dat is ruim voldoende voor één zetel, maar dus niet voor de zo gewenste tweede zetel.
Chris Walraven, lijsttrekker van de VVD Twenterand: “Ik wil beginnen met de grote winnaars van deze verkiezingen te feliciteren en dat zijn de SGP en D’66. Welke verklaringen je er ook over kunt geven, deze twee partijen verdienen deze felicitaties van harte.

Introductie scheiding

Natuurlijk hadden wij graag een tweede zetel behaald, maar als je de landelijke tendens bekijkt mogen we misschien wel blij zijn dat we onze positie hebben kunnen behouden.”
De nieuwe campagne voor de verkiezingen van maart 2018 beginnen vandaag en het kernteam van de VVD blijft zich voltallig inzetten voor de belangen van de inwoners van Twenterand. Chris Walraven zal de komende periode als fractievoorzitter de partij blijven vertegenwoordigen, met het kernteam als steunfractie op de achtergrond.
Chris Walraven: “Ik ben heel blij dat we als kernteam blijven functioneren en samen de campagne gaan voeren op weg naar een beter resultaat in 2018. We hebben helaas nu geen opmars kunnen maken maar hebben onze positie wel degelijk gestabiliseerd en meer zat er kennelijk niet in. Wij voelen dit niet als een nederlaag maar natuurlijk hadden we er meer van verwacht. Onze motivatie om de komende vier jaar te bewijzen dat er meer draagvlak is voor het liberale geluid is onverminderd groot en daar gaan we ons de komende vier jaar voor inzetten. De VVD Twenterand dankt alle 747 kiezers die hun vertrouwen hebben gegeven aan de VVD Twenterand en u kunt er van op aan dat wij dit de komende vier jaar niet zullen beschamen. Wij gaan gewoon door met waar we mee bezig waren. U bent zeker niet van ons af.”
Kernteam VVD Twenterand
Chris Walraven Erik Kobes Reinier Geerligs Reina Berends

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier