Vrouwengroep Martha is trots op het 65 jarig bestaan van de vereniging.

1
1321

img-0665-kopie.jpg65 Jaar geleden is Vrouwengroep Martha opgericht door mevr. Dijkstra, mevr. Bonema , mevr. Wagt en mevr. Dekker en hadden ze 30 leden. Dit jubileum jaar is het ledenaantal nog steeds 30, waaronder de 100 jarige mevr. J. Lensen Sickman en mevr. Geertje Keuken, die Erelid zijn. Het bestuur van Martha bestaat uit 7 dames, voorzitter Jannie Kelder , secretaresse Trijntje Krikken , penningmeester Margje Bos , bestuursleden Lieneke Jurgens ,Esther Smit ,Grietje Nijboer en Margien Post.

Vrouwengroep Martha is een groep in leeftijd variërend van 37 t/m 100 jaar en komt 1 maal per veertien dagen bij elkaar. Er is dan een vast programma: Inleiding en meditatie voor de pauze en na de pauze is er ruimte voor een spreker/spreekster, knutselen , spelletjes of een uitstapje. Buiten de bijeenkomsten doen de leden van de vrouwengroep nog meer. Zij hebben al jaren een adoptiekind en het busje voor Polen waar we medicijnen, boodschappen en breiwerkjes (gemaakt door de vrijwilligers) naartoe sturen.

Introductie scheiding

 Ook staat er een maal per jaar een reis gepland waar buiten de leden ook vele gasten mee gaan.
Het 65 jarig bestaan is in Februari klein gevierd en afgelopen dinsdagavond 26 April was er een feestavond met een heerlijk warm en koud buffet. Die avond werd Mevr. Riek Sluyer verrast met een bos bloemen en werd benoemd tot bijzonder lid.
Vrouwengroep Martha hoopt dat ze nog vele jaren door mogen gaan in Zijn naam en Zijn glorie.
Wie een kijkje wil nemen en misschien wel lid wil worden, is van harte welkom op 28 September a.s. vanaf 19.30 uur in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg 166 te Westerhaar Vriezenveensewijk.

 

 

1 REACTIE

  1. Hallo mooie dat de Foto geplaatst is maar hij is onduidelijk Kan hij niet groter ik kon hem niet vergroten
    Met vriendelijke Groeten Edie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier