Voorwaarts wint met ruime cijfers bij Bergentheim

0
588

logo-vv-voorwaarts-125.jpgNa een beetje vreemde week voor de spelers van Voorwaarts , waarin de trainer aangaf het na dit seizoen te kiezen voor een andere club. Zowel de trainer als de spelers hebben aangegeven er ondanks het vroege besluit van de trainer er een goed seizoen van te willen maken en zo hoog mogelijk te willen eindigen
Zo als uit het verleden zijn de wedstrijden in Bergentheim nooit gemakkelijk te winnen, wel zijn het altijd leuke duels met 2 ploegen die er altijd een wedstrijd van willen maken.
Onder leiding van scheidsrechter Wessels werd er om half 3 afgefloten onder prima omstandigheden , meteen van af de aftrap werd duidelijk wat de bedoelingen van Bergentheim waren vel in de duels en het beloofde een mooie wedstrijd te worden , echter al na 5 min werd en voorzet van Voorwaarts onfortuinlijk door een verdediger in eigen doel gekopt en stond er 0-1 op het scorebord.

Echter liet Bergentheim zich niet uit het veld slaan en begon er en periode van veld overwicht van Bergentheim waarin de doelman van Voorwaarts zeker 3 tot 4 doelrijpe kansen kon redden en hierdoor de voorsprong niet uit handen gaf, tot aan de rust de 0-1 houden leek het devies voor Voorwaarts alhoewel ze in de laaste 10 min voor de rust wel beter in hun spel kwamen. Met nog 1 minuut op de klok werd er bij aanval van Bergentheim niet goed verdedigd en kon ook de keeper niet meer redden zodat de rust stand 1-1 werd.
Na de rust een ander Voorwaarts waar we in de eerste helft niet goed de duels konden winnen op het middenveld werden nu de meeste ballen verovert en konden we vrij gemakkelijk de aanvallers in balbezit brengen en in de 60ste minuut wist ons fenomeen hieruit de 1-2 op het bord te zetten
Vanaf de aftrap was de bedoeling van Voorwaarts duidelijk deze voorsprong wilde we niet weer kwijt raken maar uitbouwen tot de 76ste min kregen we wat kleine kansjes maar wisten het doel niet te treffen , Michel Lensen kwam een meter of 7 buiten het 16 meter gebeid in balbezit en wist de bal voor zich zelf vrij te maken en schoot onhoudbaar de 1-3 binnen. Bergentheim was nu wel van slag en 3 min later werd een van de spelers met rood naar de kant gestuurd voor natrapen en hierdoor ontstond er nog meer ruimte op het veld. Deze periode was duidelijk voor Voorwaarts want weer 2 min later was het wederom Gert Dogger die vanuit een lange uittrap van Joel de keeper wist te verschalken en de 1-4 aantekende.
Hiermee was de wedstrijd gespeeld en wist Gert Dogger ook nog de 1-5 te maken. Een belangrijke overwinning en welkome punten. Dit geeft een mooie extra aan de geplande feestavond die gepland stond bij Voorwaarts waar over u ongetwijfeld nog over zult lezen op de site.