Voorwaarts verrast koploper

0
619

logo-vv-voorwaarts-125.jpgMet nog tweeënzestig minuten te spelen begon zaterdag voor de tweede keer in acht dagen de wedstrijd CJV’ers-Voorwaarts. Vorige week werd de wedstrijd gestaakt nadat Jordy Harms hard met de keeper van de CJV’ers in aanraking kwam. Gelukkig was Jordy zoveel hersteld dat hij als supporter meekon en hij werd door Ugur Özdemir (keeper CJV’ers) voor de wedstrijd met een bosje bloemen verrast. Net als vorige week begon Voorwaarts goed en fel aan de wedstrijd en dit leverde al snel enkele mogelijkheden op. Ook CJV’ers kwam er een paar keer met mooie combinaties uit maar keeper Dinand Stuifzandt hield het doel schoon. In de 38e minuut speelde Gert Dogger de bal diep op Israël Basmaci die droog de bal binnenschoot, 0-1. De CJV’ers gingen op zoek naar de gelijkmaker en die vonden ze een paar minuten voor de rust. Orlando Rozen ontweek de buitenspelval en passeerde Dinand Stuifzandt behendig, om vervolgens de 1-1 te scoren.

Introductie scheiding

Na 17 minuten spelen was de eerste helft voorbij en werd er toch even gerust. In de tweede helft bleef Voorwaarts goed en agressief voetballen en bij de CJV’ers sloop de ongerustheid in de ploeg. Gehaast werd veelal de lange bal gezocht en daar waar gevaar dreigde stond Dinand Stuifzandt telkens op de goede plek. Voorwaarts kreeg in dit tweede bedrijf via Israël Basmaci en Gert Dogger een paar goede kansen maar het duurde tot de 68e minuut voordat het goede spel beloond werd. Wout Roelofs kreeg de bal op de linkerflank hard aangespeeld speelt de bal direct hard door op Gert Dogger die de bal, ook in één keer, snoeihard achter Özdemir te schieten. De vreugde was enorm groot maar er stonden nog ruim 20 minuten op de klok, dus gewonnen was de strijd nog lang niet. Tien minuten na de 1-2 viel het doek dan toch voor de koploper, Wout Roelofs kreeg de bal mee na een fout van de rechtsback van de CJV’ers, hield het hoofd koel en scoorde beheerst de 1-3. De tweede nederlaag deze competitie van de CJV’ers was een feit en beide keren tegen Voorwaarts. De mannen van, deze keer, assistent trainer Ron Legebeke keerden terecht met de drie punten terug naar Westerhaar. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit `66 uit Holten. Om zicht te houden op eventuele deelname aan de nacompetitie zou een goed resultaat in deze wedstrijd zeer welkom zijn.
Opstelling: Dinand Stuifzandt, Bjorn Wessels, René Nijhof, Theo Mulder, Mark Ekkel, Jordy Niks (88e Bernd Bove), Rutger Slot, Michel Lensen, Wout Roelofs, Gert Dogger en Israël Basmaci (88e Roy de Lange)