Voorwaarts verliest van Drienerlo

0
866

logo_vv_voorwaarts_125Onder prachtige weersomstandigheden waren de studenten van de UT uit Drienerlo deze middag de tegenstander van Voorwaarts. De drie punten zouden heel welkom zijn maar om deze mee te nemen naar Westerhaar zou wel gewonnen moeten worden van één van de koplopers. Drienerlo begon fanatiek aan de wedstrijd en binnen enkele minuten moest Dinand Stuifzandt al een paar keer zijn kwaliteiten tonen. In de 4e minuut was het echter Paul de Jong die uit de rebound de 1-0 liet aantekenen. Een paar minuten later schoot Wout Roelofs de bal loeihard op de paal waarmee Voorwaarts liet blijken dat ze deze middag geen genoegen zouden nemen met een nederlaag. In de 17e minuut belandde een vrije trap van Gert Dogger in de muur van Drienerlo, de terugspringende bal werd door Gerran Protzman subtiel in de bovenhoek geschoten waarmee de verdiende gelijkmaker op het scorebord verscheen. Vijf minuten later zette Theo Mulder met een bekeken balletje Gert Dogger vrij voor keeper Bob Erinkveld. Deze plukte Gert echter handig de bal voor de voeten weg en voorkwam daarmee dat Voorwaarts aan de leiding zou komen. In het restant van de eerste helft bleef het spel op en neer golven en kregen beide teams kleine mogelijkheden.

In de tweede helft bleef Dinand Stuifzandt met een schouderblessure achter in de kleedkamer. Joël Wessels, keeper van A1, mocht zijn competitie debuut maken in het eerste elftal. Ook in de tweede helft bleven de beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd. Echter twee goede acties van Daan Koelemeyer werden Voorwaarts fataal. Tot twee keer toe bereikte hij de achterlijn en zijn voorzetten waren beide  op maat en zowel Arjan Baan als wederom Paul de Jong wisten hier wel raad mee. Na de 3-1 gaf Voorwaarts zich niet gewonnen. Theo Mulder zocht meer en meer de aanval en nadat Israël Basmaci eerst een bekeken lobje door de keeper overgetikt zag worden werd zijn corner door Theo knap ingekopt. Met nog twee minuten op de klok deed Voorwaarts verwoede pogingen om alsnog een punt te verdienen. De werklust werd niet beloond en uiteindelijk bleef de het scorebord steken op 3-2. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Juliana’32 op het programma en dan zullen de punten toch echt in Westerhaar gehouden moeten worden om het derde klasse behoud veilig te kunnen stellen.

Opstelling Voorwaarts:

Doel: Dinand Stuifzandt (46e Joël Wessels); Achter: Rick Bove, Theo Mulder, Thom van der Woning (65e Bjorn Wessels) en Jaimi Snippe; Midden: Gerran Protzman, Rutger Slot en Michel Lensen (72e Israël Basmaci); Voor: Mark Ekkel, Gert Dogger en Wout Roelofs.