Voorwaarts verliest onnodig van Sp. Denekamp en viert het kampioenschap na aankomst in Westerhaar.

0
1018

img_8184_640x480_640

Sp. Denekamp – Voorwaarts 3-1
Zaterdag 19 april stond de lastige uitwedstrijd tegen Sp. Denekamp op het programma.
Trainer Jan van Beek startte de wedstrijden met enkele reservespeler in de basis en zodoende kregen o.a. Gerran Protzman en Patrick Webbink rust.

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd en reeds in de 10de minuut scoorde Martijn Sloot d.m.v. een kopbal de 0-1 en bracht Voorwaarts op een vroege voorsprong. De wedstrijd ging gelijk op en er werd lekker aanvallend gevoetbald door zowel Voorwaarts als Denekamp. Vlak voor rust kreeg de Denekampse goalgetter Maiko Rademaker de bal in de voeten gekopt en hij liet dit buitenkansje niet onbenut en bracht de ruststand dan ook op 1-1.

In de tweede helft hadden de Westerhaarders het betere van het spel en kregen enkele uitstekende kansen. Zo was het Gert Dogger die in de 50ste minuut alleen op het doel van Denekamp af gaat, maar hij wordt door de doelman te ver naar buiten gedreven wat restte was een hoekschop. Halverwege het tweede bedrijf kopte Theo Mulder op de lat en werd de rebound van de lijn gehaald. Vervolgens kreeg Israël Basmaci ook nog twee goede kansen, maar ook hij had het vizier niet scherp staan. Zoals het dan altijd gaat als de het zelf niet afmaakt, dan doet de tegenstander het wel. In de 88ste minuut komen de Westerhaarders, geheel tegen de verhouding in op een 2-1 achterstand. Denekamp kwam er razendsnel uit en zoals het moest zijn werd de bal ook nog door een eigen speler in het doel gewerkt. In de resterende speeltijd was het wederom Maiko Rademaker die scoorde en Denekamp op 3-1 bracht!

Na het eindsignaal snel douchen en in de bus naar Westerhaar om daar het dinsdag binnengehaalde kampioenschap te vieren. De spelers kregen bij aankomst een serenade aangeboden van plaatselijke muziekvereniging Soli Deo Gloria. Na de felicitaties in ontvangst genomen te hebben de vrachtwagen op, voor een rondgang door het dorp. Een dweilorkest hield de sfeer in het clubhuis erin tijdens de rondrit van de spelers. Na de rondrit ging de selectie eten bij Paviljoen Nijboer en aansluitend weer terug naar het clubhuis alwaar het kampioenschap samen met de supporters en sponsoren gevierd werd.
Volgende week zaterdag 26 april speelt Voorwaarts thuis tegen Bruchterveld, de aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

Natuurlijk waren wij van WesterhaarDigitaal.nl weer aanwezig en de foto`s staan in het fotoalbum.

img_7833_640x480_640