Voorwaarts verliest laatste bekerwedstrijd van Reutum na lange reis

0
824

logo-vv-voorwaarts-125.jpgNa een lange reis van ruim 5 uur!! moest Voorwaarts de laatste bekerwedstrijd spelen in Reutum tegen de plaatselijke club. De reis duurde zo lang omdat Voorwaarts een trainingsweekend op Terschelling had gepland. Na meer dan 3 opties te hebben aangeboden voor een andere datum lukte het niet om de wedstrijd te verplaatsen. Daardoor speelde Voorwaarts 2 wedstrijden binnen 24 uur en reisde het op zaterdagmorgen om 12 uur af naar Reutum.
Na een korte warming-up startte de wedstrijd om 18:00 uur onder warme omstandigheden. De supporters uit Westerhaar zagen een moeizaam startend Voorwaarts waarin Jordy Harms en Jordy Niks ontbraken vanwege een blessure opgelopen tijdens de wedstrijd tegen s.c. Terschelling. Reutum was feller in het begin van de wedstrijd en kreeg al snel een aantal kansjes maar in die fase wist Dinad Stuifzandt zijn doel schoon te houden. Na 24 minuten resulteerde het overwicht van Reutum in het openingsdoelpunt door een goede combinatie vanaf de rechterkant. Twee minuten later was het 2-0 doordat Voorwaarts speler Alwin Postma de ondankbare eer kreeg zijn eerste doelpunt voor Voorwaarts te maken maar deze via een corner in eigen doel schoot.

Daarna herpakte Voorwaarts zich en begon het beter te spelen. Michel Lensen was goed op dreef maar zijn voorzetten konden niet worden afgemaakt. Ook kon Bernd Bove een goede voorzet van Gert Dogger met het hoofd niet verzilveren.
Na rust had Voorwaarts het betere van het spel alhoewel het nog steeds zeer matig was. Kansen kwamen er voor Bernd Bove die niet zijn beste dag had. De wedstrijd sukkelde naar het einde en de vermoeide spelers van Voorwaarts hadden de kracht niet meer om een echt slotoffensief te maken. De wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor Reutum maar door een beter doelsaldo van Voorwaarts blijft Voorwaarts als 1e in de bekerstand staan. Voor de supporters van Voorwaarts maken we onze excuses voor het niet halen van het normale niveau. Door de tweede wedstrijd binnen 24 uur te spelen en de lange slopende reis vanaf Terschelling was dit niet wat er normaal van Voorwaarts verwacht mag worden maar we hopen voor begrip in deze eenmalige situatie en er zal alles aan gedaan worden om de competitiestart van volgende week zaterdag thuis tegen ON uit Almelo beter te laten verlopen.
Opstelling Voorwaarts: Dinand Stuifzandt, Alwin Postma, Bjorn Wessels, Tom Meier (75. Roy de Lange), Bjorn Derks, Rutger Slot, Timo ter Braak (59. Wout Roelofs), Bernd Bove, Lars Bove, Michel Lensen en Gert Dogger.