Voorwaarts kan geen vuist maken tegen Mariënberg

0
668

logo-vv-voorwaarts-125.jpgHet is altijd uitstekend vertoeven bij onze gezellige vrienden in Mariënberg. Jammer dat je dan getuige bent van een zeer tamme wedstrijd. Voorwaarts moest de geblesseerde Gert Dogger missen, mede daarom begon trainer Dick Beverdam met het door Voorwaarts weinig gespeelde 4-4-2 systeem. Over de eerste fase kunnen we kort zijn, er gebeurde niets noemenswaardig voor de doelen. Maar in de 25e minuut kregen de gastheren een dubieuze vrije trap op de hoek 16. Een paar verdedigers taxeerden de voorzet niet goed. Echter wel aanvoerder Ruud Buitenhuis. Hij kon simpel de 1-0 binnenschuiven. Net voor rust ontsnapte Voorwaarts aan een grotere achterstand. Een forse resolute ingreep van Tom Meier voorkwam erger.
Na een heerlijk kopje koffie maar weer vol goede moed naar het kunstgras. Voorwaarts begon voortvarend, duidelijk met de bedoeling om de bakens te verzetten. Maar na 5 minuten al de ontnuchtering. De verder prima keepende Stuifzandt zag er, ver uitlopend, niet goed uit op een uitstekende pass van achteruit. Voor de snelle scherpschutter Rolf Hofsink was het een koud kunstje om de 2-0 in het lege doel te schuiven.
Daarna lieten de gastheren de bal veelal aan Voorwaarts. Voorwaarts drong wel aan, maar kon weinig uitrichten tegen de geconcentreerd spelende verdediging van Mainbarg.

Introductie scheiding

Door het aandringen van Voorwaarts werden de uitvallen steeds gevaarlijker. Dinand redde nog een paar keer voortreffelijk, 1 keer met hulp van onderkant lat, een grotere nederlaag werd ons bespaard.
Opstelling Voorwaarts :
Stuifzandt; Wessels, Nijhof, Meier en Roelofs(80 Schoemaker); B.Bove, Slot(66 Lensen),Smelt en L.Bove ; Niks en Harms (80 Visser)
Donderdag oefent Voorwaarts bij Den Ham .Aanvang 20 uur.
Zaterdag 13 februari komt Lemele naar Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier