Voorwaarts geeft winst onnodig weg.

0
1405

080426_voorwaarts__bruchterveld_49_medium__400Voorwaarts – Bruchterveld 2-2 (2-1)

Voor aanvang van de wedstrijd werd er afscheid genomen van hoofdtrainer Jan van Beek. Hij ziet zich genoodzaakt om met het hoofdtrainerschap te stoppen i.v.m. ziekte van zijn compagnon met wie hij een drukkerij runt in Boekelo.

Voor Voorwaarts zit het seizoen er al op, maar Bruchterveld is nog volop in de race voor de derde periode titel en was dan ook gebrand op een goed resultaat.
Het begin van de wedstrijd verliep voor de Bruchtervelders echter niet zoals gedacht. Reeds in de tweede minuut kwam Voorwaarts op een 1-0 voorspong door een doelpunt van Theo Mulder. Door deze valse start lieten Bruchterveld zich echter niet uit het veld slaan en deden er nog een schepje bovenop. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, twee minuten later stond de 1-1 dan ook alweer op het scorebord. De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op en beide ploegen kregen kansen. In de 39ste kwamen de Westerhaarders op een 2-1 voorsprong door een prachtig afstandschot van Wilco Kivits, die de bal in de linker kruising joeg. Met deze stand werd er gerust.

Na de thee had Voorwaarts het betere van het spel en kreeg herhaaldelijk goed kansen om de voorsprong uit te bouwen. Maar net zoals vorige week tegen Sp. Denekamp werden deze niet verzilverd. En in de 79ste minuut gebeurde dan ook het onvermijdelijke dat de gelijkmaker op het scorebord kwam. De Voorwaarts verdediging en doelman zagen er niet goed uit en gaven knullig de voorsprong uit handen (2-2). Deze tussenstand bleef gehandhaafd en zodoende werden de punten gedeeld.

080426_voorwaarts__bruchterveld_20_medium_400

Volgende week zaterdag speelt Voorwaarts haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, in Sibculo tegen de plaatselijke SVV `56. De aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.