Voorwaarts en trainers Beverdam en Deijk aan eind van seizoen uit elkaar

0
1653

dickbeverdam.jpgTrainer Dick Beverdam gaat Voorwaarts aan het eind van het seizoen verlaten. Na goed overleg tussen Voorwaarts en trainer Beverdam is besloten dat het na 3 seizoenen tijd is voor een nieuwe trainer.

In het eerste seizoen bereikte Beverdam de nacompetitie met Voorwaarts waarin het na een spectaculaire wedstrijd verloor van OZC. In het 2e seizoen versloeg hij met Voorwaarts alles en iedereen en zorgde hij samen met het team kampioen in de 3e klasse D werd. Door zijn werkomstandigheden is dit seizoen ervoor gekozen om zijn vriend Eric Deijk toe te voegen in de trainersstaf van Voorwaarts. Geen ideale situatie maar voor alle partijen een bewust gekozen constructie.
Op dit moment staat Voorwaarts op de laatste plaats in de 2e klasse hetgeen absoluut niet de reden is voor deze keuze. Na 3 seizoenen is het tijd voor een frisse wind en een nieuwe trainer.
Voorwaarts zal de komende weken op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor de jonge spelersgroep van de club voor het seizoen 2018-2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier