Voorwaarts eindigt seizoen met gelijkspel

0
613

logo-vv-voorwaarts-125.jpgVoor de laatste wedstrijd van het seizoen 2012-2013 moest Voorwaarts naar Hardenberg ’85. De thuiswedstrijd werd met 1-1 gelijkgespeeld. De weersomstandigheden waren prachtig en het beloofde op het kunstgras een mooie seizoensafsluiting te worden. Voorwaarts begon goed aan de wedstrijd en in de 3e minuut stond Theo Mulder aan het eind van een prachtig uitgevoerde combinatie. Zijn schot ging rakelings naast. Enkele minuten later was het wel raak. Een voorzet werd door Jordy Harms binnengelopen, hoewel menigeen aan een eigen doelpunt van Hardenberg dacht. In de 19e minuut was de stand weer gelijk, een voorzet van de rechterkant werd schitterend binnengekopt.

Voorwaarts bleef de aanval zoeken en dat resulteerde in diverse kansen. Dinand Stuifzandt wist in de 34e minuut redding te brengen toe hij één op één met een tegenstander kwam te staan. Een schot op de paal van Theo Mulder en een redding van de goalie van Hardenberg brachten geen verandering waardoor de rust met een 1-1 stand werd bereikt. De tweede helft was het van de zijde van Voorwaarts één groot kansen festival. De ene scoringskans na de andere deed zich voor, maar gescoord werd er vooralsnog niet niet. Met Gert Dogger voor Tom Meier en Coen Sickman voor Michel Lensen werd getracht de drie punten alsnog binnen te slepen. Zoals zo vaak leidt het missen van kansen tot doelpunten aan de andere kant. Zo ook deze middag. Was het Theo Mulder die de 1-2 nog maakte maar Hardenberg ’85 kwam door twee doelpunten op 3-2. Uiteindelijk wist Jordy Harms nog de 3-3 binnen te schieten. Een goed spelend Voorwaarts heeft de competitie afgesloten met gelijkspel, gezien de vele kansen had er echter meer ingezeten. Over twee weken wordt er nog thuis gespeeld tegen DETO Twenterand, en wellicht dat er tijdens opening van het kunstgras begin juni nog een wedstrijd op het programma staat. Deze competitie is jammer genoeg als een nachtkaarsje uitgegaan.
Opstelling: Dinand Stuifzandt, Mark Ekkel, Bjorn Wessels, Bernd Bove, Lars Bove, Michel Lensen (78e Coen Sickman), Tom Meier (48e Gert Dogger), Gerran Protzman, Israël Basmaci, Theo Mulder en Jordy Harms