Voorwaarts boekt tweede grote overwinning op rij.

0
660

logo-vv-voorwaarts-125.jpgVorige week won ons vlaggenschip de lastige uitwedstrijd van DZSV uit Dinxperlo met maar liefst 1-6. Dit resultaat gaf de Voorwaarts supporter moed voor de thuis wedstrijd tegen BZSV de Blauwwitters.
De wedstrijd van vandaag stond onderleiding van dhr. van Veen uit Dalfsen en Ernst Jan Otten, de keeper van E1, was vandaag de pupil van de week .

Voorwaarts ging onmiddellijk goed van start en zette druk op het Bornse doel. En in de vierde minuut stond de 1-0 al het op scorebord. Bjorn Wessels kon na goed doorgaan over de rechterflank de eerste treffer in de touwen schieten. De mannen van Ronald Dams gingen door met vooruit voetballen en zeven minuten na de eerste treffer was het Jordy Harms die het net voor de tweede keer van middag deed bollen.

De wedstrijd ging voort en in de 26ste minuut was het Bjorn Wessels die zijn tegenstander in de zestien vast hield en de scheidsrechter kon niet anders dan een strafschop geven. Dit buiten kansje lieten de Blauwwitters niet onbenut en scoorden de 2-1. Tien minuten na dit doelpunt waren de Westerhaarders even van slag en kwamen onder druk te staan. Maar na deze periode herpakten de oranje hemden zich weer en gingen door met waar ze de eerste 25 minuten mee bezig waren. In respectievelijk in de 33ste en 34ste minuut scoorden Theo Mulder en Gert Dogger waardoor de ruststand 4-1 werd voor de thuisploeg.
Over de tweede helft is niet veel te melden behalve dat Voorwaarts in de eerste minuut en de laatste minuut van het tweede bedrijf scoorden. In de 46ste minuut schoot Roy de Lange binnen en in de 90ste minuut was het wederom Theo Mulder die scoorde. Voor de rest gebeurde er niet veel en voetbalde Voorwaarts de wedstrijd uit.

Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen FC Eibergen op het programma. De wedstrijd begint om 14:30 uur op sportpark de Bijenkamp aan de Rietmolenseweg te Eibergen.

Opstelling Voorwaarts: Dinand Stuifzandt, Bernd Bove, Bjorn Wessels, René Nijhof, Michel Lensen, Wout Roelofs, Theo Mulder, Gert Dogger, Jordy Niks (78’Jamie Snippe) , Roy de Lange (82′ Timo ter Braak) en Jordy Harms (55’Patrick Webbink)