Voorjaarsconcert SDG Westerhaar met Nick en Simon

0
915

voorjaarsconcert-sdg-2.jpgAfgelopen zaterdagavond hield SDG Westerhaar haar jaarlijks voorjaarsconcert.
Voor de pauze werd door de fanfare onder andere “Seagate” en “The Fields” gespeeld. Met dit laatst genoemde muziekstuk gaat de fanfare dit najaar op concours. De slagwerkgroep bracht voor de pauze de nummers “Fairy Tales” en “Sound Scape 1” ten gehore. Tijdens het concert werden 3 leden gehuldigd vanwege hun jarenlange lidmaatschap. Tamar Niks (25 jaar), Janine Polman en Sonja Polman (beide 12.5 jaar)
Na de pauze bracht de fanfare het muziekstuk “Immer Kleiner”. Bij dit nummer, wat door de dirigent Frank Uuldriks zelf gearrangeerd was voor fanfare, werd de klarinetsolo gespeeld door Nikki Kleijsen.

Introductie scheiding

Tevens had SDG deze avond een zangeres uit haar eigen leden. Ilse Berkhof zong namelijk het nummer “Rolling in the Deep”, waarbij ze begeleid werd door de fanfare.
De slagwerkgroep liet op haar beurt met verschillende soorten pvc-buizen een geweldig stukje melodisch slagwerk horen met het nummer “Boomwhackalacka”.
Het concert werd door de fanfare afgesloten met het nummer “Pophits.nl” een nummer met medleys van Nick&Simon, Jansmit, Marco Borsato en Ilse de Lange.

voorjaarsconcert-sdg-4.jpgvoorjaarsconcert-sdg-2.jpg
voorjaarsconcert-sdg-1.jpgvoorjaarsconcert-sdg-3.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier