Vliegeren in de sneeuw tijdens het Nieuwjaarsvliegeren.

1
1059

20150131-111416-kopie.jpgNa het succes van vorig jaar had Stichting Vliegerfeest Twenterand al snel besloten om in 2015 weer een “Nieuwjaarsvliegeren Twenterand” bij De Johanneshoeve te organiseren.

Afgelopen zaterdag was het zover.
De dagen daarvoor werd buienradar door de organisatie angstvallig in de gaten gehouden, want het zou spannend worden. Komt er sneeuw, hagel of regen of zijn de weergoden ons goed gezind?”. Het was het laatste. Vrijdag was het duidelijk de omstandigheden leken perfect voor deze tijd van het jaar. Zaterdagmorgen lachte de zon de organisatie toe tegen een stralende blauwe lucht en het waaide ook nog, PERFECT.

De eerste van de ruim honderd vliegeraars uit Nederland, Duitsland en België waren al op tijd bij De Johanneshoeve en na een kop koffie met een warme oliebol gingen de eerste vliegers al snel de lucht in en werden de mee gebrachte sneeuwpoppen opgezet.

Introductie scheiding

Onder het vliegeren werd er onderling veel bijgepraat door de vliegeraars en kwamen de eerste nieuwsgierige bezoekers ook het terrein op. De hele dag stonden er vele vliegers in de lucht en met blauwe hemel en witte aarde zorgden de vele vliegers in de lucht voor een prachtig plaatje. Na het avondeten werden er nog een paar vliegers opgelaten met verlichting.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag en de datum voor de 3e editie staat al weer vast.
Maar voordat het zover is, stort de organisatie zich weer vol op de voorbereidingen voor “zomer” vliegerfeest Twenterand die 4 en 5 juli wordt georganiseerd in Westerhaar-Vriezenveensewijk.
Meer informatie hierover en foto’s van afgelopen zaterdag kunt u vinden op www.vliegerfeesttwenterand.nl.

20150131-161001-kopie.jpg

20150131-111416-kopie.jpg

1 REACTIE

  1. Heel gezellig nieuwjaarsvliegeren, meer mooi weer voor meer vliegers in de lucht laten hangen en ’s avond nog helder wel goed voor nachtvliegeren. Later nog ijskoude nacht!!!!
    Snel naar binnen om lekker warme koffie te drinken…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier