Vier verdachten met GHB aangehouden

1
477

De politie heeft 9 april vier verdachten aangehouden voor GHB gerelateerde zaken. Twee vrouwen voor bezit en twee mannen, één voor het rijden onder invloed van drugs en één voor het mogelijk vervaardigen.

Rond 22.00 uur controleren surveillerende agenten een 24-jarige automobilist (zonder vaste woon- of verblijfplaats) op de Geraniumstraat. Zij constateren dat hij zichtbaar onder invloed verkeerd. Tevens zien zij in het portier een mes liggen. Twee inzittenden, een 30-jarige vrouw uit Stegeren en een 35-jarige vrouw uit Westerhaar-Vriezenveensewijk lijken eveneens onder invloed te verkeren. Beide vrouwen zijn in het bezit van een flesje met GHB.

De drie worden aangehouden en voor onderzoek overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum. Hier is een bloedproef afgenomen van de 24-jarige automobilist. Zijn rijbewijs en het mes zijn in beslag genomen. Tegen hem en de twee vrouwen wordt proces-verbaal opgemaakt.
De vierde verdachte, een 41-jarige man uit Westerhaar-Vriezenveensewijk, is in zijn woning aangehouden op verdenking van het vervaardigen van de aangetroffen GHB. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

1 REACTIE

  1. die vrouw uit westerhaar is wel bekend dit is niet de eerste keer dat ze gepakt word met ghb ze moet zich schamen ze heeft ook nog twee kinderen fijne toekomst voor die kinderen met zo,n wijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier