Vier kampioenen bij ruiterclub Westerhaar

0
889

WESTERHAAR – Bij de Bosruiters in Den Ham waren afgelopen weekeinde de kampioenschappen voor pony`s en paarden. De vereniging WWR uit Westerhaar leverde liefst vier kampioenen af. Amanda Runhart behaalde met haar E-pony Glenn het kampioenschap in de klasse B-dressuur. Ook werd ze derde in de dressuur. Ze plaatste zich voor de kringkampioenschappen op 11 augustus in Delden. Ook Dorien Ekkel met E-pony Sirius behaalde de titel in de klasse B-springen en gaat eveneens naar Delden. Esther Laarman met haar C-pony Mona Lisa behaalde het kampioenschap in de klasse L-springen. Ook mag Esther met haar pony Maaike in die klasse deelnemen aan de kringkampioenschappen. Jaline Laarman met haar D-pony Cazzie behaalde de titel in de klasse Z-springen. Jaline mag ook met haar D-pony Kay naar de kringkampioenschappen. Met haar D-pony Winston behaalde ze een derde prijs in de klasse B-springen. Joukje Laarman met haar paard Varenta behaalde een derde prijs voor het springen in de klasse M en met haar paard Taz-Times een tweede prijs in de klasse Z-springen. Met beide paarden mag zij naar de kringkampioenschappen. Tevens plaatste Kim Gerrits zich daarvoor met Miss Coco Chanel.Ook Jessica Teunis met Indiana Jones is in Den Ham in de prijzen gevallen.
In de 1e B proef reed Jessica 186 punten bij elkaar wat goed was voor de 4e prijs en in de 2e B proef scoorden ze de derde prijs met 187 punten.
Ook Jessica Teunis met Indiana Jones is in Den Ham in de prijzen gevallen.
In de 1e B proef reed Jessica 186 punten bij elkaar wat goed was voor de 4e prijs en in de 2e B proef scoorden ze de derde prijs met 187 punten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier