Veel nieuws en boodschap aan selectie tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie Voorwaarts

0
573

receptie20157.jpgOp zaterdag 3 januari gaf Voorwaarts haar zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie. Ook het voltallige college van B&W inclusief burgemeester Visser waren aanwezig. Gezien het drukke programma van laatstgenoemden opende voorzitter Gerhard Aalderink het woord.

Hij memoreerde de prestaties van de teams en prees de commissies die goed werk leverden waardoor het sportpark er prima bij ligt. Wel gaf hij aan dat de kleedkamers van Voorwaarts niet meer voldoen aan de huidige eis van de KNVB. Deze opmerking werd door B&W knikkend erkend. Maar Voorwaarts heeft ook een zeer slecht dak dat dit voorjaar zal moeten worden vervangen, welke voor de vereniging de prioriteit heeft.
Door het tekenen van een 3 jarig contract heeft Voorwaarts Rene Winkels met zijn Avia tankstation als sponsor van de Mini Arena vastgelegd. Ook was er afscheid van jeugdbestuurslid Jolanda Berghuis die jaren veel tijd heeft gestoken in allerlei zaken.

Introductie scheiding

 

Voorzitter Aalderink had een speciale boodschap aan de selectie van Voorwaarts 1. Hij was duidelijk ontevreden over de prestaties van het team tijdens dit seizoen. Hij noemde het Voorwaarts onwaardig en ging ervan uit dat na de winterstop het team deze boodschap ten harte zou nemen en dat het team nog bij de eerste 3 in de competitie zou moeten eindigen. Een duidelijk en gewaagde uitspraak die nog nooit eerder tijdens een nieuwjaarsreceptie was te horen.
Verder vertelde hij dat vanaf nu Voorwaarts een eigen gratis App heeft en dat het nieuws en uitslagen van Voorwaarts op de schermen in het clubgebouw worden getoond middels een zogenaamd Narrow Casting systeem, gecoördineerd door Rene Winkels. Via de app kunnen spelers, supporters en andere geïnteresseerden via telefoon op tablet op de hoogte blijven van Voorwaarts nieuws, wedstrijden, standen, afgelastingen, etc.

Als laatste vroeg hij cabaretier Gijs Nillessen om het opgeknapte jeugdhonk te openen. Middels een ferme ruk alsof hij een kerstcadeau opende trok Gijs het inpakpapier van de ramen en werd het jeugdhonk heropend. Hoofdzakelijk door de opbrengsten van zijn fantastische optreden in 2014 in het clubgebouw van Voorwaarts is er een prachtige wand gemaakt en zijn er mooie stevige nieuwe meubels aangeschaft. Voor de vernieuwing van het jeugdhonk willen we een aantal personen bedanken. Jan Berghuis voor het stucadoren van de muren, Jannes Wessels voor het sausen en het behangen, Adrie Wiersma voor het ophalen van de tafels en Care schoonmaakdiensten die de vloer in het jeugdhonk nog gaat reinigen. Daarnaast heeft de jeugd geld bijeen gebracht door de varkentjes aktie, en heeft de ondernemersclub een groot bedrag beschikbaar gesteld voor het opknappen. Daarmee kwam een eind aan het officiele gedeelte van de receptie en haastten de burgemeester en wethouders zich naar een volgende receptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier