Veel bezoek bij open huis – Hout en Hobby-

0
496

foto-2-open-dag-houtclub-kopie.jpgHet open huis van “Hout&Hobby” op donderdagmorgen 7 maart in “De Klaampe” te Westerhaar is een verrassend groot succes geworden. De belangstelling was overweldigend en veel mensen (jong en oud) kwamen de werkstukken, het gereedschap en de ruimte bekijken. Er werden nogal wat vragen gesteld en opmerkingen gemaakt over de mogelijke doorstart van dit mooie project, waarbij het toch belangrijk is, dat het gaat om het welzijn van de inwoners van de gemeente Twenterand. Daarbij speelt het plezier in het maken van mooie werkstukken en het sociale contact met elkaar een belangrijke rol.

Introductie scheiding

Onder leiding van Remko de Wit draait dit project al 32 jaar en het zou bijzonder jammer zijn, als deze club zou moeten verdwijnen vanwege gebrek aan subsidie of door de gemeentelijke problemen met “De Klaampe”. Dit hebben we de vele bezoekers heel duidelijk kunnen maken.

Sommige mensen hebben zich spontaan aangemeld voor de timmerclub, zoals een vrouwelijke bezoeker, die haar bewondering onder woorden bracht met de opmerking: “Dit is net een snoepwinkel”.
Verder hebben we ook bezoek gehad van diverse stichtingen die zo mogelijk van onze werkplaats gebruik gaan maken. Binnenkort is er weer een gesprek met de wethouder en willen we een speciale open dag organiseren voor de fractieleden van de verschillende politieke partijen van de gemeente Twenterand.

Helaas moest de boetseerclub door omstandigheden verstek laten gaan. Wel konden er enkele werkstukken van deze club bekeken worden en lagen er diverse folders.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier