Vakantie Bijbelweek 2008 te Westerhaar

0
736

logovbw_400
In de eerste week van de schoolvakantie, van dinsdag 1 juli tot en met donderdag 3 juli, organiseert de Nederlands Hervormde Kerk van Westerhaar weer een Vakantie Bijbelweek. Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan!
In de Vakantie Bijbelweek mogen kinderen aan allerlei activiteiten deelnemen. Tijdens deze activiteiten worden de kinderen bekend gemaakt met verhalen en het leven van de Here Jezus en de Bijbel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema “ff Anders”.

Het programma is als volgt:
Kinderen van 4 jaar t/m groep 7 basisschool:
Dinsdag 1 juli begint het om 10.00 – 12.00 uur, de inschrijving begint om 9.30 uur. Woensdag 2 juli beginnen we met een ontbijt om 9.15 uur, deze morgen eindigt om 12.00 uur. De inschrijving op deze dag is vanaf 9.00 uur. Donderdag 3 juli begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur, deze morgen gaan we o.a. pannenkoeken eten. Dit alles vindt plaats in Kultürhus de Klaampe, Beeklaan 1 te Westerhaar.

Groep 8 basisschool t/m 13 jaar:
Op woensdagavond (2 juli) is er voor jullie een Zeskamp met aansluitend patat eten. Deze avond begint om 19.00 uur. Je kunt je opgeven bij Roelf-Jan Schipper via 659115 of roelfjanschipper@hotmail.com. Ook dit vindt plaats bij Kultürhus de Klaampe.

Voor de jongeren van 14 jaar en ouder is erop donderdagavond 3 juli een BBQ met karaoke. Dus allemaal opgeven bij Roelf Jan Schipper (roelfjanschipper@hotmail.com). Deze avond kun je je verzamelen om 20.15 uur bij het Kultürhus de Klaampe om al fietsend naar de Dalweg te gaan. Kosten zijn € 3,- p.p.

Voor het hele gezin/familie is er op dinsdagavond 1 juli een poppentheater Roelof Speelman en het Interkerkelijke koor uit Vriezenveen. Op deze avond is de zaal van Kultürhus geopend vanaf 18.30 uur en het programma begint om 19.00 uur. Tijdens deze avond worden er 3D-kaarten verkocht, waar de opbrengst voor stichting House of Hope and Glory in Kenia is bestemd.

Kortom: iedereen is in de week van 1 tot en met 3 juli in Kultürhus de Klaampe aan de Beeklaan welkom. Deelname is gratis tenzij anders vermeld, er wordt echter een vrije gift gevraagd, deze wordt ingezameld voor de kinderen van Tjernobyl.

Op zondag 6 juli is er dan de afsluitings-/welkomstdienst om 9.30 uur in de Ned. Hervormde Kerk aan de Hoofdweg. Voorganger is ds. De Lang, m.m.v. de kinderen die deel hebben genomen aan de Vakantie Bijbel Week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier