Vakantie bijbel week Westerhaar bestaat 15 jaar.

0
461

De vakantie bijbel week zal dit jaar voor de 15e keer worden georganiseerd door een stuurgroep uit de hervormde kerk. Dit jaar is het op 9,10 en 11 juli in het kulturhuus. Elk jaar komen er heel veel kinderen uit heel Westerhaar naar dit feest. Want een feest dat is het steeds opnieuw. Er wordt veel gezongen en mooie verhalen verteld en leuke stukjes opgevoerd door jongeren. Ook wordt er onder het genot van koffie/thee en ranja geknutseld. De toegang is vrij,wel wordt er gecollecteerd voor een zendingsproject. Dit jaar is gekozen voor World Vision. Dit is een christelijke organisatie die kinderen in armoede helpt over de hele wereld, zodat ook zij een toekomst hebben.
Het thema van dit jaar is “Te gek”

Introductie scheiding

Voor de kinderen van de basisschool is er een leuk programma in de ochtenduren. Het begint om 10.00 uur en het is om 12.30 uur afgelopen. De inschrijving is vanaf 9.30 uur. Er gebeuren een paar extra dingen i.v.m het 15 jarig bestaan zoals een broodje knakworst en “te gekke”spelletjes. Het kindertheater”vrolijk theater” komt om een voorstelling te geven wat met het thema te maken heeft. En natuurlijk worden er pannenkoeken gebakken door gemeenteleden.
Voor de tieners is er op woensdag middag/avond 10 juli een programma. De inloop is vanaf 15.45 uur en het programma begint om 16.00 uur en is rond 20.30 uur afgelopen. Deze groep gaat d.m.v spelletjes en gesprekken er achter komen dat de binnenkant mooier en belangrijker is dan de buitenkant. Op deze leeftijd is het soms moeilijk om jezelf te accepteren, maar God kijkt naar de binnenkant van jou, zodat jij ook weet “jij bent te gek” Ook zal er samen worden gegeten.
Op zondagmorgen 14 juli is er de afsluitdienst van deze week. Deze dienst wordt in de hervormde kerk aan de hoofdweg gehouden en begint om 9.30 uur. Ds Woudenberg zal deze dienst verzorgen en de muzikale begeleiding is( gedeeltelijk) in handen van het VBW combo. Het thema van deze dienst is “begin opnieuw”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier