Uitkomst debat: alleen zekerheid over behoud overdekt zwembad

1
626

img-9638-1280x768.jpgWESTERHAAR – Zwembad De Stamper blijft waarschijnlijk dit jaar in de zomer open. Maar of dat in de jaren erna ook zo is, blijft de vraag. Het overdekte bad in Vriezenveen was donderdagavond tijdens het zwembadendebat van de Twentsche Courant Tubantia in kulturhus De Klaampe in Westerhaar één van de grootste punten van discussie.

Alle fracties uit de gemeenteraad in Twenterand willen in elk geval een binnenbad open houden. Maar daarmee kregen de ruim 150 volgers van het zwembaddebat donderdagavond nog geen antwoord op alle vragen.

Want komt er een nieuw, overdekt en multifunctioneel bad, of wordt het bestaande zwembad De Stamper in Vriezenveen gerenoveerd? Een punt van discussie waarover zowel diverse raadsfracties als inwoners van Twenterand het (nog) niet over eens zijn, zo bleek tijdens het debat. ( Bron: Tubantia)

Introductie scheiding

Mark Paters, vicevoorzitter van Gemeentebelangen Twenterand (GBT), benadrukte nog maar eens dat het tijd wordt om een definitief besluit te nemen over de zwembadenkwestie. „We lopen dit besluit al twaalf jaar, of misschien al zestien jaar voor ons uit te schuiven. Het streven is om dinsdag een besluit te nemen.” Die dag staat de gemeenteraadsvergadering op het programma. GBT heeft zelf als (nieuw) standpunt dat een nieuw overdekt bad moet worden gebouwd op de plek van openluchtbad De Plump in Westerhaar. De openluchtbaden in Vroomshoop en Den Ham moeten behouden blijven volgens de fractie en het overdekte bad De Stamper kan worden gesloopt. ( Bron: Tubantia)

             img-9635-1280x768.jpgimg-9647-1280x768.jpg
                                  img-9650-1280x768.jpgimg-9639-1280x768.jpg

 

 

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier