0
1138

2de_coach_ronald_hofsink_1024x768_400Het tweede team van de rollers van Second Dribble gingen zaterdag op pad naar Haren.
Voor dit team was het bij wijze van spreken een thuiswedstrijd.
De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen VIOS uit Alkmaar. Na wat goede tips van de coach Ronald Hofsink begon deze wedstrijd gelijk goed. Na de eerste helft stond Second Dribble met 10-0 voor. Na de rust werd het spel wat feller gespeeld door VIOS. Dit leidde uiteindelijk tot een niet erg sportieve laatste 10 minuten van de wedstrijd. De wedstrijd werd door Second Dribble gewonnen met 16-2 met vooral scores van Margret Ester en met Hans de Boer als spelverdeler.
De tweede wedstrijd deze dag werd gespeeld tegen de Springers uit Oudewater. Dit team was duidelijk te sterk voor Second Dribble. Ze stonden in de rust met 8-2 voor. Het was een leuke wedstrijd, er werd sportief gespeeld. Het team kreeg een compliment over de verdediging. Deze zat goed in elkaar werd er gezegd. Uiteindelijk werd de wedstrijd door Second Dribble verloren met 24-11 met de meeste scores aan de kant van Second Dribble door Mathijs Sprakel.
Volgende week zal het eerste team naar Ridderkerk gaan voor hún laatste competitiedag. Op deze dag zullen de finales worden gespeeld. Het eerste team rolstoelbasketbal staat nu tweede, zes punten achter de nummer één: I.S.V Hengelo.
(foto:2e coach Ronald Hofsink uit Westerhaar)