Tweede SamenLoop voor Hoop Twenterand in Vriezenveen 23/24 Juni 2017

0
451

De Rotaryclub Twenterand en de afdeling Twenterand van KWF Kankerbestrijding houden op 23 en 24 juni voor de tweede keer een SamenLoop voor Hoop. Deze 24-uurs wandeltocht wordt in estafettevorm gelopen door teams die daarmee geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.
De editie 2017 is op een terrein bij de manege van de Vjenneruiters in Vriezenveen. De eerste editie, die 85 mille opleverde, is in 2015 gelopen op sportpark De Bosrand in Vroomshoop.
Vechtgenotenhuis
Burgemeester Cornelis Visser van Twenterand heeft al een kick off gehouden, waarbij onder meer het eerste team zich heeft gepresenteerd.
De opbrengst van de komende SamenLoop voor Hoop is bestemd voor regionale projecten van KWF Kankerbestrijding in Twenterand en het Vechtgenotenhuis in Ommen. In het Vechtgenotenhuis worden (oud-)patiënten en hun gezins- en familieleden opgevangen. Ook zijn in het huis regelmatig lezingen en activiteiten.
Aanmelden: Ga naar www.SamenloopVoorHoop.nl/twenterand en klik rechts op inschrijven. Schrijf je in als teamcaptain en verzamel je eigen team. Volg verder de instructies.
Wil je voor jezelf of team Kaarsenzakken en/of armbandjes of wil je meer info meld je dan bij Kern Westerhaar Coördinator Joop Schoemaker via j.joopschoemaker@gmail.com
Binnenkort staan we ook bij o.a. activiteiten in het dorp en op lokale locaties. Ook benaderen we als Kern Westerhaar wervings team o.a de verenigingen, scholen enz……., persoonlijk.
DOE MEE en schrijf je met 1 of 2 teamcaptain,s in met bijv, een eigen teamnaam.
Op dit moment hebben zich al 25 teams aangemeld, maar we gaan voor meer, DOE MEE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier