Tweede Beursvloer Twenterand

0
498

Op woensdag 12 oktober 2016 vindt van 16.00 tot 18.00 uur de tweede Beursvloer Twenterand plaats in Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Dit is een evenement waarbij maatschappelijke behoeften worden verhandeld. In 2014 is de Beursvloer Twenterand voor het eerst georganiseerd en was het een groot succes. Er werden toen 111 matches gemaakt met een totale waarde van € 45.000,-.

Tijdens de Beursvloer Twenterand ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Twenterand elkaar in een informele en dynamische sfeer en wisselen onderling diensten en/of goederen uit. Er worden ‘matches’ gemaakt: Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de andere partij zeer gewenst. Het gaat niet om directe financiële sponsoring, maar om handelen in producten en/of diensten met gesloten beurs. De gemaakte matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

Introductie scheiding

 

Maatschappelijke organisaties (zoals verenigingen, stichtingen, vrijwilligersorganisaties, zorgcentra, sportclubs, scholen, enz.) wordt hiermee een platform geboden om praktisch en snel vragen en problemen voor te leggen aan het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven kan op deze manier invulling geven aan haar maatschappelijke en sociale rol.

In aanloop naar de Beursvloer Twentrand 2016 is de eerste match al gesloten. Christiaan Tigelaar van Sitemind Internet & Nieuwe Media heeft belangeloos de website voor de Beursvloer Twenterand ontwikkeld.

Aanmelden
Bedrijven en maatschappelijke organisaties in Twenterand hebben inmiddels een brief ontvangen over de Beursvloer Twenterand. Beide partijen kunnen zich aanmelden voor deelname en hun vraag en/of aanbod tot 12 september 2016 doorgeven. Aanmelden kan via de website www.beursvloertwenterand.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Ellen Bloemhof, werkzaam bij ZorgSaam Twenterand als coördinator van Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 0546 – 481458 of per
e-mail via e.bloemhof@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website: www.beursvloertwenterand.nl.

De Beursvloer Twenterand wordt georganiseerd door ZorgSaam Twenterand, gemeente Twenterand en de overige leden van de Werkgroep Beursvloer Twenterand: Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, ZorgAccent, Trivium Meulenbeltzorg, Univé Dichtbij, Zorgboerderij De Koningshoeve en H. van Ronkel Consultancy & Interimmanagement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier