Tennisvereniging Westerhaar opent haar deuren

0
647

logo_tvwv_102Aanstaande zaterdag 2 april organiseert de tennisvereniging in Westerhaar weer haar jaarlijkse Opendag. Dit keer is het een bijzondere gebeurtenis. Tijdens de opendag wordt tevens de onlangs aangelegde minibaan geopend. Deze baan, die voor de kleinste jeugd is bedoeld, is mede tot stand gekomen met subsidie van de provincie Overijssel.

Namens het college van de gemeente Twenterand zullen de wethouders Koster en Idzinga aanwezig zijn. Wethouder Idzinga zal samen met één van onze jeugdleden de openingshandeling verrichten. 

Deze middag zullen de deelnemers aan de actie “Maak kennis met tennis” hun kunsten komen vertonen. De tennisvereniging Westerhaar hoopt dat deze actie weer een groot aantal nieuwe leden op zal leveren.  De nieuwe jeugdleden kunnen  10 gratis lessen tegemoet zien welke door een professionele tennisleraar worden gegeven.

Ook voor nieuwe seniorleden heeft de tennisvereniging een aantrekkelijk aanbod. Aan hen worden 5 gratis lessen aangeboden. Een unieke kans om de beginselen van de tennissport onder de knie te krijgen. Gedurende de gehele middag is er de mogelijkheid om informatie in te winnen en natuurlijk om lid te worden. 

De aanvang van het programma is 12.30 uur terwijl de officiële openingshandeling om 13.00uur zal plaatsvinden.

 Tennisvereniging Westerhaar
 
Tennissen duur?
Laten wij jou uit die droom helpen!

Altijd al eens willen tennissen, maar altijd gedacht dat het te duur was ?
Deze zomer maken wij het voor jou extra aantrekkelijk om het toch eens te gaan proberen.

Het prachtige tenniscomplex bestaande uit: twee gravelbanen, één french court baan, één mini-baan, een oefenkooi en natuurlijk een mooie kantine, ligt aan de zwembadlaan achter het zwembad.           ’s Zomers kan er op alle banen getennist worden en ’s winters op de french court en mini-baan.

De kosten van het lidmaatschap van onze plaatselijke tennisvereniging zijn:

1e senioren lid € 6,50 p/maand      1e  jeugd lid (tot 18 jaar) € 4,65 p/maand
2e, 3e enz. lid € 6,– p/maand        2e, 3e enz. lid  € 4,– p/maand

Het lidmaatschap houdt in dat je onbeperkt gebruik kunt maken van de tennisbanen. Ook kun je meedoen aan de diverse onderlinge toernooien en activiteiten die door de Technische Commissie en het Jeugdbestuur georganiseerd worden.

Gratis lessen voor jong en oud!

Deze zomer biedt de tennisvereniging gratis lessen aan voor zowel nieuwe senior- als jeugdleden.   De lessen worden gegeven door de professionele tennisleraar die bij de vereniging werkzaam is. Hierdoor ben je in staat de tennissport sneller onder de knie te krijgen en samen te trainen met mensen van jou eigen niveau.

In een serie van 15 lessen krijgen nieuwe jeugdleden er 10 gratis, voor nieuwe seniorleden geldt dat er 5 gratis lessen worden aangeboden.

OPEN DAG
Zaterdag 2 april vindt op het sportpark aan de zwembadlaan weer de jaarlijkse Open dag plaats. Tijdens deze Open dag kun je informatie krijgen over het lidmaatschap van de TV Westerhaar. De jeugd van de “Maak Kennis Met Tennis” zal hier haar kunsten komen vertonen.

Deze dag begint om 13.00 uur met de officiële opening van de Mini-tennisbaan.

Iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen aan de zwembadlaan.

Voor overige vragen over het lidmaatschap, de vereniging of de tennissport in het algemeen is er de mogelijk contact op te nemen met:
Ledenadministratie:  0546-658458
Technische Commissie:  0546-656609
Jeugdcommissie:  0546-658658 / 0630373721
Of mailen naar:   tvwv@home.nl  

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier