Tabletop GAMEkNIGHT bij damclub Witte van Moort

0
844

gamknight.jpgOp woensdag 18 januari wordt er een open bordspellenavond gehouden in het gebouw van damvereniging Witte van Moort in Westerhaar (Asterstraat 28). Iedereen is de hele avond vanaf 19:00 uur welkom om verschillende spellen uit te proberen. Een aantal spellen zullen zeker aanwezig zijn, bijvoorbeeld Munchkin, Gloom, Kolonisten van Catan, Carcasonne en nog veel meer.

Heb je een eigen spel welke je wilt spelen dan kun je die meenemen. De bar is de gehele avond open en er kunnen zowel alcoholische als non-alcoholische dranken besteld worden tegen een zacht prijsje. Eigen consumpties worden niet toegestaan.

Deze avond is bedoeld om een omgeving te bieden voor jong volwassenen die houden van bord- en kaartspellen. Bij voldoende interesse kan dit worden uitgebreid tot een terugkerende activiteit. Entree is gratis, aanmelden is niet verplicht. Meer info verkrijgbaar via Facebook (evenement op de pagina van damclub Witte van Moort) of stuur een email naar organisator: Judith Jonker, jasperdinajulia@gmail.com.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier