Summergames in Westerhaar

0
480

Summergames // September 2012

De jongerencentra van Stichting Welzijn Twenterand draaien weer op volle gang! Daarom is het weer de hoogste tijd voor het jaarlijks terugkerende Summergames.

De jeugdwerkers hebben in goed overleg met de jeugd een programma samengesteld voor de eerste week van september.

Introductie scheiding

De activiteiten vinden plaats op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 september. Het begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.
Dennis verhuur heeft een aantal nieuwe attracties. Zo zijn dit jaar bijvoorbeeld de activiteiten ‘Gladiator’ en het klimmen tegen een opblaasbare toren van vijf meter hoog georganiseerd. Deze en nog meerdere sport- en spelattributen worden in alle drie de jongerencentra van Stichting Welzijn Twenterand opgesteld. Het beloven dus spectaculaire dagen te worden.

De locaties zijn Flashback aan de Krijgerstraat 1 in Vriezenveen, Future aan de Beeklaan 1 te Westerhaar en Het Front aan het Linderflier 1 in Vroomshoop.
De Summergames zijn bedoeld voor iedereen tussen de 12 en 17 jaar wonende in de gemeente Twenterand. Het programma is overigens niet bij alle jongerencentra hetzelfde. Voor het exacte programma en de aanvangstijden kan iedereen het beste even een kijkje nemen op www.jongtwenterand.nl of op de facebook van je eigen jongerencentrum.

Voor meer informatie Sylvia Hollander: s.hollander@welzijntwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier