Stichting Vliegerfeest Twenterand ontvangt een donatie van het Cogas Cultuurfonds

0
440

img-2569.jpgStichting Vliegerfeest Twenterand organiseert 2 en 3 juli haar internationale vliegerfeest. Dit laagdrempelig evenement wordt jaarlijks door vele mensen bezocht uit heel Overijssel.
De verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland zorgen elk jaar weer voor nieuwe kleurige verrassingen boven Twenterand. Naast alle andere activiteiten zal er ook weer een expositie worden gehouden. In de expositietent zijn dan verschillende historische (replica’s) vliegers te zien. Deze vliegers hadden vroeger ook een functie. Ze werden gebruikt voor fotografie, meteorologie en zijn gemaakt van hout en doek. Tevens zal er aandacht geschonken worden aan windenergie. Met een vlieger is het mogelijk om stroom op te wekken. Op deze manier worden vliegeren en cultuur dichter bij elkaar gebracht en kunnen de bezoekers er ook nog wat van leren.
De commissie van Cogas Cultuurfonds deelde deze mening en heeft daarom besloten Stichting Vliegerfeest Twenterand financieel te steunen zodat dit tot stand kan worden gebracht.
De organisatie van Vliegerfeest Twenterand laat weten erg blij te zijn met deze donatie, waardoor bovenstaande gerealiseerd kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier