Stichting Vliegerfeest Twenterand helpt Sint een beetje.

0
483

20161118-190850.jpgStichting Vliegerfeest Twenterand zag een artikel van Co en Wibe Verboom uit gemeente Twenterand in de media staan, waarin ze vertellen speelgoed (oud en nieuw) in te zamelen om ouders te helpen die het financieel wat tegen zit en zich geen cadeautjes kunnen veroorloven om Sinterklaas te vieren.

Tijdens Vliegerfeest Twenterand wordt altijd een veiling gehouden met het doel om kinderen meer aan buitenspelen en aan het vliegeren te krijgen. Deelnemers (vliegeraars) stellen vliegers en vliegerattributen beschikbaar en die worden geveild, ook weer onder de vliegeraars. Met de opbrengst worden onder meer materialen gekocht voor vliegerworkshops tijdens het vliegerfeest.

Daarom heeft de stichting besloten zo’n vijfentwintig nieuwe en zo goed als nieuwe vliegers aan hen aan te bieden. Op deze manier krijgt een groep kinderen een mooi cadeautje op pakjesavond en zijn de vliegers hopelijk na het vieren van Sinterklaas in de lucht te zien. Voor meer informatie kunt u zich via Facebook melden bij Co Verboom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier