Start herinrichting N36 tussen Wierden-Oost en rotonde Witte Paal

0
4102
A36
Foto door G. Woelders

Drie afsluitingen tussen maandag 2 juli tot en met maandag 3 september.

Rijkswaterstaat start op maandag 2 juli met werkzaamheden aan de N36 om deze verkeersveiliger in te richten. Zo wordt over de hele N36 ribbelmarkering aangebracht en het asfalt vernieuwd. Daarnaast wordt over een lengte van 16 kilometer de N36 aan beide zijden verbreed. Tussen maandag 2 juli tot en met maandag 3 september wordt de N36 drie keer volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 30 minuten. 

Afsluiting periodes
Tussen de N341 en Vriezenveen is de N36 vanaf maandag 2 juli 05.00 tot en met maandag 23 juli 06.00 uur in beide richtingen afgesloten. 

Tussen Almelo Noord en Wierden Noord is de N36 in beide richtingen afgesloten vanaf maandag 23 juli 05.00 tot en met maandag 13 augustus 06.00 uur. 

Vanaf maandag 13 augustus 05.00 tot en met maandag 3 september 06.00 uur is de N36 tussen Mariënberg tot de N341 (Westerhaar) in beide richtingen afgesloten. 

Omleidingsroutes
Het verkeer uit Almelo richting Hardenberg wordt omgeleid via de A35-N35-N348 ‐N48-N36 en vice versa. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan. Het verkeer moet rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 30 minuten. Bij ongunstige (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook weggebruikers kunnen een bijdrage leveren door de aanwijzingen op te volgen en de snelheidslimiet te respecteren.

Veiligheidsmaatregelen 
Rijkswaterstaat neemt extra veiligheidsmaatregelen op de N36, zodat een auto als die uit koers raakt weer veilig terug kan komen op de N36. Zo wordt over een lengte van 16 kilometer de weg aan beide zijden verbreed. Daarnaast wordt ribbelmarkering aangebracht. Om de rijkswegen van goede kwaliteit te houden voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit. Hiervoor wordt tijdens de zomer het asfalt vernieuwd. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?
Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden, download de app Rijkswaterstaat Actueel of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier