Sporters in Twenterand helpen elkaar

0
806

twenterand.jpgMeer dan 100 vrijwilligers hebben zich de afgelopen dagen gemeld om te helpen bij de crisisnoodopvang vluchtelingen in sporthal de Stamper in Vriezenveen. “De Twenteranders laten zich weer van hun beste kant zien,” aldus Burgemeester Visser die ook constateert dat sporters in Westerhaar-Vriezenveensewijk klaarstaan voor hun medesporters in Vriezenveen: “De recreatieve zaalvoetballers van sporthal De Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk hebben hun plekje afgestaan aan volleybalvereniging VRIVO, zodat zij haar wedstrijden daar kan spelen. Die samenwerking is werkelijk fantastisch,” aldus Visser.

Zwemvereniging VZ&PC wijkt voor de zwemwedstrijden uit naar zwembad De Kolk in wierden. De waterpoloërs halen hun wedstrijd op een later moment in.

Mensen met zwemabonnement

Introductie scheiding

Mensen die een zwemabonnement bij de Stamper hebben, kunnen met hun abonnement gratis terecht in de zwembaden van omliggende gemeenten. In de periode dat de vluchtelingen in Twenterand verblijven en zwembad de Stamper gesloten is, kunnen de zwemmers op vertoon van hun abonnement gratis terecht in zwembad de Kolk in Wierden, de Vlaskoel in Tubbergen en zwembad het Sportpark in Almelo. Dit kan tijdens de recreatieve uren bij die zwembaden. Voor die tijden moeten mensen zelf even de website van het betreffende zwembad bezoeken.

 

Sporthal de Stamper is vanaf morgen (dinsdag) gesloten. Het zwembad is vanaf woensdag gesloten.

De meest actuele informatie is te vinden op www.twenterand.nl/opvang. De veel gestelde vragen zijn ook weer geactualiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier