Sport, het middel voor een vitale samenleving!

0
530

Verenigingsmonitor Overijssel 2013

De gemeente Twenterand en Sportservice Overijssel roept alle sportverenigingen in Twenterand op om de zogeheten Verenigingsmonitor Overijssel 2013 in te vullen. Doel hiervan is om in kaart te krijgen hoe de sportverenigingen in Overijssel ervoor staan en om goed in te kunnen spelen op de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van sport.

Sportservice Overijssel heeft in 2011 de Verenigingsmonitor Overijssel ontwikkeld en uitgevoerd in opdracht van de provincie Overijssel. Het resultaat: een goed beeld van de stand van zaken van de sportverenigingen in Overijssel. In december 2013/januari 2014 wordt de Verenigingsmonitor voor de tweede keer uitgevoerd. Dit keer in samenwerking met 22 Overijsselse gemeenten, waaronder de gemeente Twenterand. Met de resultaten kunnen ontwikkelingen en trends worden waargenomen, op het gebied van vrijwilligers, accommodatie, begroting et cetera. In samenwerking met het Mulier Instituut is dit jaar de Vitaliteitsindex toegevoegd. Hiermee worden vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid van een sportvereniging gemeten. De uitkomsten zijn voor zowel de gemeente als de sportvereniging van belang om goed in te kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Introductie scheiding

 

Verloting
Eind 2013 en aan het begin van dit jaar hebben de sportverenigingen een uitnodiging ontvangen voor deelname aan de Verenigingsmonitor 2013. Sportverenigingen die per abuis geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen via de website www.sportserviceoverijssel.nl/sportservice_overijssel/verenigingsmonitor de vragenlijst invullen. Onder de verenigingen, die het onderzoek uiterlijk 26 januari 2014 volledig invullen, wordt € 150,00 verloot. Voor een betrouwbaar beeld van de vitaliteit van de Overijsselse sportverenigingen is het van groot belang dat zoveel mogelijk verenigingen aan de Verenigingsmonitor deelnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier