Sneeuwpret met Husky honden en iglo`s! UPDATE

0
1826

sledehonden_350Woensdag 13 januari aanstaande om 13.30 uur vindt er een grandioos evenement plaats voor de kinderen op het feestterrein aan de Schuineweg. Vanwege het dikke pak sneeuw in Westerhaar, kon er op het laatste ogenblik een extra evenement worden ingelast door Stichting 125 jaar Westerhaar! De organisatie is alleen maar mogelijk dankzij verschillende vrijwilligers die bereid zijn gevonden om de handjes uit de mouwen te steken!

De kinderen gaan mooie iglo`s en/of sneeuwhutten maken. Als extra hulpmiddel om, een mooie en veilige sneeuwhut te bouwen, hebben Westerhaarse veehouders enkele kalveriglo`s beschikbaar gesteld. Tevens kunnen de kinderen bij een van de haltes opstappen om een rit met de slee te maken. Husky honden, onder leiding van Wim, Willeke,Jeffrey en Sharon Slotman, zullen de sledes trekken.(WEBSITE) Natuurlijk kan er tussendoor nog genoten worden van een warme versnapering. Dit alles levert vast en zeker een mooi winters plaatje op in Westerhaar!!

WesterhaarDigitaal zal alles vastleggen en van de kinderen kan ook nog apart een foto worden gemaakt bij de zelfgemaakte iglo, de Husky`s of op de slee! Deze mooie plaatjes kunnen dan van www.westerhaar.eu worden gehaald. 

Natuurlijk hopen wij op een grote opkomst. Ook nu geldt dat: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
De toegang is gratis en we zien jullie graag aanstaande woensdag om 13.30 uur op het feestterrein!

Stichting 125 jaar Westerhaar

Zojuist is bekend geworden dat ook Radio Oost aanwezig zal zijn om verslag te doen van dit evenement. Dit verslag zal rond 16:30 uur worden uitgezonden.

scannedimage31_1538 igloo_outside_400

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier