Slot Memorial voor Marino Barkel

0
806
winnaars-slot-memorial-2023-vlnr-Harry-Beekman-Marino-Barkel-Jan-Jasper-Jacob-Hart

Marino Barkel heeft de Gerrit Slot Memorial 2023 op zijn naam geschreven. In de beslissende partij versloeg de dammer naaste concurrent Jan Schippers, die door de nederlaag naar de vierde plaats kukelde. De openingszet werd verricht door Sofie Slot aan het bord van Marino Barkel en Gerrit Talen.

De Slot Memorial trok dit jaar 31 deelnemers. Vijftien van hen hadden een rating hoger dan duizend punten. Het toernooi ter ere van de mede-oprichter van Witte van Moort is jaarlijks een bijzonder spektakel. Zo levert een overwinning in de eerste ronde drie punten op, in de tweede negen stuks en in de finale zelfs vijftien punten. In elke partij liggen daardoor nieuwe verrassingen op de loer en worden de klassementen voortdurend door elkaar geschud. Een ander bijzonder trekje van de Slot Memorial: alle deelnemers gaan met een prijs naar huis.

Gerbrand Hessing pakte in de hoofdklasse na een slechte start toch nog de tweede plek, voor Rick Hakvoort. In de B-klasse zegevierde Harrie Beekman. Tweede werd Jeroen Schokker, voor Peter van der Velden.

In de C-klasse gingen de prijzen naar Jacob Hart (eerste), Koert Meuleman en de onnavolgbare combinatiespecialist Willem Fokkert. In de huisdammersklasse gaf winnaar Jan Jasper het nakijken aan Nick Pol en Herman Hazelhorst.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier