Seizoen ten einde.

0
1097

Afscheid nemen doet pijn, maar voor de selectie van SDO/UNI was het al bekend dat men afscheid zou moeten nemen van de 2’de klasse. Een zwaar seizoen voor de selectie van scheidend coach de Krey kwam afgelopen zaterdag op het sportpark “de Polderhoek” ten einde.

De laatste wedstrijd van het seizoen kwam EKC2000 op bezoek. EKC2000 was scherp in de afronding en SDO/UNI kwam geen moment in de wedstrijd. Wederom een forse nederlaag (8-20), waar toch vooral de nadruk na afloop van de wedstrijd kwam te liggen. Afscheid werd er genomen van diverse spelers. Anno Sportel, Rick Zomer en Wilfred Drenthen namen afscheid van SDO/UNI 1.

Introductie scheiding

 

Afscheid werd er ook genomen van coach de Krey, waarin door Marleen van Nuil en Helma Zomer na afloop van de wedstrijd werd teruggeblikt op de prestaties van de afgelopen 2 jaren. Waarin men in het 1’ste seizoen ongeslagen kampioen werd in de 4’de klasse (zaal), en een knappe tweede plek in de 3’de klasse wist te bereiken(veld). Waardoor er een p/d wedstrijd tegen de Flamingo’s in de wacht werd gesleept. Het onmogelijke werd waarheid, en via de Golden strafworp wist men promotie af te dwingen naar de 2’de klasse. Dat de promotie een zwaar seizoen met zich mee zou brengen was vooraf al bekend.

Gerben namens de gehele selectie bedankt voor de afgelopen 2 seizoen! En we wensen je veel succes bij Hkc Hengelo!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier