SDO1 – Regio72 1

0
1154

Afgelopen zaterdag 3 maart speelde SDO 1 haar laatste thuiswedstrijd in de stamper in Vriezenveen.
Ook speelde de potgrondformatie uit Westerhaar haar voorlopig laatste wedstrijd in de 3e klasse. De ploeg van scheidend trainer/coach Enno de Boer uit de Geerdijk degradeerde dit zaalseizoen van de 3e naar de 4e klasse. SDO speelde een magere wedstrijd tegen de gasten uit Vaassen. Al snel Regio voor te komen. En keek SDO begin af aan al tegen een achterstand aan. Heel de wedstrijd was SDO geen dreiging voor Regio`72 de eerste helft werd afgesloten met 3-9 op het scorebord. Na de korfwissel werd er wel meer gescoord door beide teams. SDO speelde matig dat er in resulteerde dat Regio`72 makkelijk kon scoren. 9-19 was de eindstand van deze wedstrijd. En kan SDO zich voorbereiden op de 2e helft van de veldcompetitie die eind maart weer van start zal gaan.

Doelpuntmakers SDO: Anno Sportel 3x, Margreet Nijboer 3x, Mark Ekkel 2x en Miriam Fidom 1x.