SDO verliest uitwedstrijd van Hebbes

0
664

Afgelopen zaterdag speelde SDO 1 in Utrecht tegen het eerste team van de studentenvereniging Hebbes. Op de ranglijst was het verschil 1 punt in het voordeel van de Utrechters.

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Dit was ook terug te zien op het scorebord, de stand ging gelijk op. De ene keer was de voorsprong voor de thuisploeg en de andere keer voor de bezoekers. Bij rust was het 7-6 in het voordeel van Hebbes.
Na rust veranderde het wedstrijdbeeld niet. Een kwartier voor tijd was het 8-9. SDO had hier kansen om een gaatje te slaan, maar dit lukte niet, het werd weer gelijk. In een spannende slotfase trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe door op de juiste momenten te scoren. Eindstand Hebbes – SDO 14-12.

Volgende week speelt SDO de laatste wedstrijd van 2015, studentenvereniging Débaldérin 1 komt op bezoek. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal ‘De Klaampe’ en begint om 16:45 uur.