SDO verliest nipt van UNI

0
1364

_mg_6372_1024x768_1024Afgelopen zaterdag 17 november speelde SDO 1 thuis in de nieuwe Kulturhus ‘De Klaampe’ in Westerhaar tegen streekgenoot UNI uit Kloosterhaar. De eerste officiële wedstrijd in de zaalcompetitie. De vorige wedstrijd tegen UNI vond plaats op het veld thuis op sportpark t’ Twistveen deze won SDO met 15-8 dankzij een goede tweede helft. Deze wedstrijd verliep moeizamer. SDO kwam in de eerste fase van de wedstrijd wel voor met 3-1, maar kreeg al snel een aantal doelpunten tegen en gingen met een achterstand van 5-6 de rust in. Ook werd in de tweede helft niet veel geproduceerd. UNI wist in de tweede helft weg te lopen tot een 5-8 voorsprong. SDO wist in de 28e minuut nog terug te komen tot een stand van 8-9 dat ook direct de eindstand in deze wedstrijd is.

Doelpuntmakers SDO: Anno Sportel 3x, Jan Willem Smelt 2x, Rick Hartman 1x, Mark Ekkel 1x en Angela Knol 1x.

De wedstrijdbal werd gesponsord door: Kulturhus ‘De Klaampe’ Westerhaar.

_mg_6362_1024x768_768Donny Teunis en Karien Ruumpol waren de pupil van de week bij deze wedstrijd hen werd een bal aangeboden door: Outlet Shopping Vriezenveen.

Aanstaande zaterdag speelt SDO 1 haar eerste uitwedstrijd in deze zaalcompetitie tegen Avereest 1. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 19.15 uur in de Sporthal Citadel te Avereest.